Nieuws

Op 18 april 2018 hebben we de bewoners van het Woon-zorgcentrum Vreedenhoff een gezellige muzikale avond bezorgd. De aanwezige bewoners waren enthousiast en kijken alweer uit naar een volgende keer. Ook deze optredens verzorgen wij met veel plezier.

Vreedenhoff

Zaterdag 21 april 2018 hebben wij opgetreden op het hoofdpodium in de veilinghal tijdens de Rode Kruis Bloesemtocht in Geldermalsen. Het was een sfeervol evenement met enthousiaste wandelaars tijdens prachtige weersomstandigheden, terwijl wij voor de muzikale sfeer zorgden. Dit optreden werd zeer op prijs gesteld.

Rode Kruis Bloesemtocht

Het publiek bij ons optreden in de Deventer Schouwburg op 6 mei 2018 was zeer enthousiast. Ondanks het mooie weer was de zaal vrijwel volledig bezet.

Schouwburg Deventer

Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 opende de PBB-ON de Sonsbeek Vlotconcerten die dit jaar voor de 40e keer worden gehouden. De weersvoorspellingen waren somber maar het bleef droog.

Sonsbeek Vlotconcert 2018

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De PBB-ON zal de AVG (ingaande 25 mei 2018) naleven en toezien op naleving van de wet- en regelgeving door haar leden, medewerkers en alle derden die persoonsgegevens ten behoeve van de PBB-ON verwerken. De PBB-ON zal zich houden aan de in dit protocol opgenomen principes en regels.  Wij houden u op de hoogte met betrekking tot dit onderwerp

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen hier klikken (met de toetsen ctrl en muisklik) er wordt dan automatisch  een email opgestart waarna u wordt uitgeschreven.

 

“Wat een geweldig concert”......... “Wat een sound en wat hebben we
genoten”.......”Wat een geweldig goede gast trombonist”

Zomaar een paar opmerkingen die we te horen kregen van bezoekers van een zeer
succesvol voorjaarsconcert van de Politie BigBand Oost-Nederland. Fijn dat er ongeveer 300
mensen op deze mooie zonnige dag besloten hadden om naar ons te komen luisteren. Het
was een zeer gevarieerd programma en we kunnen er met een voldaan gevoel op
terugkijken. We hopen u een keer op een van de andere concerten te ontmoeten.

Voorjaarsconcert PBB-ON 
Foto: Daniëlle de Wit 

Voorjaarsconcert zondag 25 maart 2018

Het is inmiddels een traditie geworden: het concert van de Politie BigBand Oost-Nederland in het prachtige auditorium van het Thomas à Kempis College. 

Dit jaar hebben wij de muzikale medewerking van de 1e trombonist van Het Gelders Orkest - Jilt Jansma.

Jilt Jansma

Vanaf 1984 was Jilt vast lid van de bekende radio-BigBand “the Skymasters”. Hij heeft in die periode vele internationale Jazz artiesten begeleid waaronder Clark Terry, Sarah Vaughn, Dizzy Gillespie, Chick Corea, Herbie Hancock, Monty Alexander, Georgie Fame, etc. Hij speelde in het voorprogramma van de laatste Europese tournee van Frank Sinatra. Hij is een virtuoos op het gebied van zowel klassieke als lichte muziek.

U kunt zich voorstellen dat de Politie BigBand Oost-Nederland verheugd is op de muzikale samenwerking met Jilt.

Laat U verrassen op deze speciale muzikale middag!

Aanvang: 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur

De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Toegang vrij

Locatie: Auditorium van het Thomas à Kempis College gelegen aan de Thomas à Kempislaan 25 6822 LR te Arnhem.